Franchise-Strand-800-1200

Често задавани въпроси

Свържете се с нас на тел. 0897 -092959 или изпратете запитване на sales@strand.bg. Ще насрочим среща на която ще ви дадем разнообразна информация за франчаз модела ни.
Зависи от магазина и състоянието му, но типично това е около 50 000 лева, голямата част от която е за първоначално зареждане със стока, а до 80% от оборудването е на изплащане.
Да сте вече съществуващ търговец на модни стоки и аксесоари или да имате търговски нюх и да търсите възможност да започнете собствен бизнес.
Между 30 и 400 м2, но типично очакване 50-100 м2.
Разбира се, ако имате опит в търговията това е плюс, но ние ще обучим както вас така и персонала ви, така че предишен опит не е задължителен.
Целта ни е от първоначалия контакт до сключването на договора да минат не повече от 2 месеца, като в това време се вклюва и одобряване на първата локация.
Всичко зависи от състоянието на конкретния обект. Типично това е около 3 месеца, като в това време се включва дизайн, довършителни работи, обучение на персонала и маркетинг по отварянето.
За някои марки се прави сезонна поръчка по каталог или таблици със снимки. За други, като например детската стока, ние избираме стока съобразно формата на магазина и стоковите наличности в магазина Ви. В определени случаи е възожно да си изберете и директно стока от нашите наличности.
Да, през целия сезон имаме възможноста да ви даваме информация за стока на значително по-добри цени, тъй като ние изкупуваме в големи количества стока, произведена в по-големи количества от марките.
Всичко зависи от формата на магазина. За магазини до 50 м2 препоръчваме само 1 до 2 марки най-много, за да може колекцията да е координирана и магазина да изглежда добре.
Да, бюджетът на всеки магазин зависи от концепцията и размера на търговската площ.
За всеки сезон при поръчка на стоката се заплаща 30% депозит, като останалата част се заплаща при доставка.
Честотата на доставките зависят от концепцията и скороста на продажбите – например детските стоки на Странд Кидс са бързооборотни и те се зареждат на всеки 2-3 седмици, докато магазините Странд Селекшън или Странд Примиум се зареждат обикновено с доставки на 2-3 месеца.
Можем да говорим за това след първата година и след достигане на определен оборот.
Търговската отстъпка зависи от марките, които имате и е залегнала в договора за франчайз.
Търговската отстъпка зависи от оборота, който сте реализирали на годшишна база и може както да се увеличава, така и да се намалява ако не сте си изпълнили бюджета.
Не. Само марки на Странд, които са залегнали в договора за Франчайз.
Да, конкретният регион се определя при сключване на договора за Франчайз. Ексклузивноста важи само за избрания формат. Например може да има два различни франчайзьора за Strand Woman и Strand Man, ако те са в отделни магазини.
Само с разрешението на Франчайзодателя и в рамките на региона, за който франчайзьора има франчайз.
Само с разрешението на Франчайзодателя.

 
Меню

Зареди на английски език
x