Clarks

БЪДИ МОДЕРЕН, БЕЗ ДА ПРЕНЕБРЕГВАШ УДОБСТВОТО!

За Clarks

От съвременните визии, вдъхновени от модните дефилета до ненадминатия комфорт – името говори само за себе си – Clarks. Марка, превърнала се в лидер при всекидневните обувки, създаваща иновативни модели, чиито продажби достигат до 50 милиона чифта годишно в световен мащаб.

Сlarks е английска марка, основана през 1825 от братя Кларкс в Съмърсет, Великобритания. Oт своето създаване до днес, марката е синоним на качесво, комфорт и стил, издържали теста на времето. Умелото съчетание на висококачествена естествена кожа с най-новите модни тенденции, както и широката гама от модели налагат марката като четвърта по големина в света на обувната индустрия. Сlarks продължава да предлага и днес стилни и удобни обувки с широка гама от модели за всеки вкус. Марката е любима на много звезди, като най-популярна е в музикалната индустрия. С Clarks в гардероба си могат да се похвалят канцлерът на Германия Ангела Меркел, британският актьор Хю Грант, супермоделът Хайди Клум и много други. Например моделът на Clarks Wallabee винаги е бил фаворит за акулите в хип-хопа като Jay Z и Wu-Tang Clan до такава степен, че бива обезсмъртен в песен на Ghostface.

ОБУВКИ
От всекидневни обувки за жени, мъже и ученици до официални и спортни модели обувки – ние предлагаме пълна гама, подходяща за всеки стил и вкус.

БОТУШИ
Разнообразието от ботуши за всякакви възрасти и поводи е ненадминато.

УЧИЛИЩНИ ОБУВКИ
Училищните обувки за момичета и момчета се предлагат в богата номерация и модели.

Нашите магазини

Picture 1 of 10

Clarks Shoes

Picture 1 of 17

www.strandonline.bg

Picture 1 of 1

 
Меню

Зареди на английски език
x