Магазин Broadway

Магазин Broadway

Магазините на Broadway не продават просто дрехи – те продават определен тип лайфстайл с който клиентите им се асоциират.

Бродуей е марка вдъхновена от динамиката и многослойната  култура на Ню Йорк и Ню Йоркчани.   Това е марка която продава точно толкова заради качествените и удобни дрехи за свободното време колкото заради интериора си и атмосферата на магазина.  Типичният клиент на марката е между 25-35години, който води динамичен живот и за който имиджа и марката са важни.

Интериорът на магазина на Broadway е уникален и силно запомнящ съчетаващ графити и меморабилия от гетото и уличната култура.   Интериорът, в съчетание с хип-хоп ундергроунд музика и аранжиране  на стоката дават на магазина  необходимото модерно и grunge излъчване.

 Виж повече за марката и колекция

Франчайз на магазин Broadway

За България препоръчваме между 40-70м2
Първоначалната инвестиция е около 25,000 лева за магазин от 50м2. Това е само ориентировъчна цифра. Конкретната инвестиция зависи от първоначалното състояние на магазина.
За първия магазин да. В последствие може да ги поръчате от свои доставчици, стига да отговарят на стандартите на марката.
Да, за всичко с изключение на монтажа на мебелите, компютърната от охранителната техника която трябва да се настрои от наши специалисти.
За магазин около 50м2 Първоначалното зареждане със стока е около 10,000евро.
Оборота за месеца зависи от много фактори и най-вече от търговските умения на продавача. От добре разположен магазин на главна улица или в мол се очаква да реализира между 1,500-2,500 евро/м2 на година, като тази цифра ще се повишава с излизане от кризата. На запад, магазините на марката правят около 3,500евро/м2.
Broadway е добре позната качествена марка в средния ценови сегмент. Типично, тениски и топове започват от 35- 40лв, докато дънки и якета стигат до 120-150 лв/2. Broadway е марка за средната класа и най-вече за млад (или младеещи се) хора, които все още харчат предимно за себе си и за които марката е от значение.
Отново, това зависи от търговските ви умения и локацията на магазина. Broadway е марка която позволява добри маржове и инвестицията обикновено се възвръща за около година.
Свържете се с нас на 0897 092959 или ни изпратете запитване на sales@strand.bg
 
Меню

Зареди на английски език
x