Магазин Alcott @Strand

Магазин Alcott @Strand

Alcott е италиански бранд, създаден през 1988, с намерението да произвежда модерни дрехи на достъпни цени.

Дизайнерите на Alcott се стремят да създават вдъхновяващи колекции за младите мъже и жени, които са подходящи за всякакви случаи – вечерно облекло или дрехи, предпочитани за работа или свободното време.

Франчайз на магазин Alcott

За България препоръчваме между 40-70м2
Първоначалната инвестиция е около 25,000 лева за магазин от 50м2. Това е само ориентировъчна цифра. Конкретната инвестиция зависи от първоначалното състояние на магазина.
За първия магазин да. В последствие може да ги поръчате от свои доставчици, стига да отговарят на стандартите на марката.
Да, за всичко с изключение на монтажа на мебелите, компютърната от охранителната техника която трябва да се настрои от наши специалисти.
За магазин около 50м2 Първоначалното зареждане със стока е около 10,000евро.
Оборота за месеца зависи от много фактори и най-вече от търговските умения на продавача. От добре разположен магазин на главна улица или в мол се очаква да реализира между 1,500-2,500 евро/м2 на година, като тази цифра ще се повишава с излизане от кризата. На запад, магазините на марката правят около 3,500евро/м2.
Alcott е добре позната качествена марка в средния ценови сегмент. Типично, тениски и топове започват от 35- 40лв, докато дънки и якета стигат до 120-150 лв/2. Alcott е марка за средната класа и най-вече за млад (или младеещи се) хора, които все още харчат предимно за себе си и за които марката е от значение.
Отново, това зависи от търговските ви умения и локацията на магазина. Alcott е марка която позволява добри маржове и инвестицията обикновено се възвръща за около година.
Свържете се с нас на 0897 092959 или ни изпратете запитване на sales@strand.bg
 
Меню

Зареди на английски език
x